Zamieszczone przez str33t
Obsługa MAXI-dota w języku polskim
Zwiń
X
-
a moze do octavki przed fl tez da rade w serwisie trzeba podjechacSkoda Forever jednak
Vw Golf I II III
Opel Omega C
Peugeot 206 HDi
Vw Golf V 1,9 tdi 90 koni
Citroen C5 2.0 Hdi Audi A8 2001 D2 3.3 TDi
Skoda Octavia II 2005 elegance kombi
Skoda Octavia II 2009 FL 1.9 TDi
VW Golf VI 2011 1.6 Tdi
Skoda Octavia II FL RS kombi
Komentarz
-
-
Obsługa MAXI-dota
Obsługa MAXI-dota w języku polskim - czeski film nik nic nie wie, tyle fur u nas sprzedali, a traktują nas grzej jak źle.
[ Dodano: Wto 15 Lut, 11 20:47 ]
Obsługa MAXI-dota w języku polskim - czeski film nik nic nie wie, tyle fur u nas sprzedali, a traktują nas grzej jak źle.
Wszystko to wina importera, gdyby Poznań wstrzymał import do momentu wprowadzenia jezyka polskiego, nie minąłby tydzień, a POLSKI znalazłby sie na pokładzie.
Komentarz
-
-
czyli zobaczymy do maja, może jedna będzie opcja do starszych modeli. Soją drogą popieram gdyby Poznań wstrzymał import to od razu byśmy mieli po polsku maxi dota, w końcu swego czasu sprzedaż skody w Polsce była największa w Europie. Kurcze nawet w cruzie jest obsługa po polsku. Swoja droga jak do tego ma sie uokik, przecież to jest nierówne traktowanie klienta. Skoro jest po rosyjsku i paru innych jezykach europejskich to czemu nie ma po polsku.
Komentarz
-
-
a mnie jest wszystko jedno, czy jest polski czy nie. Myślę, że nie ma tam niczego takiego skomplikowanego, czego nie można się nauczyć , np. range, consumption, trip, itp.
Pilot do telewizora też ma napisy na przyciskach: volume, channels, ale oczywiście są opisane w instrukcji.
Więc jedyne, czego moim zdaniem brakuje, to dokładny opis MD w instrukcji obsługi Skody i to jest kpiną z polskich użytkowników.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez rafik11może jedna będzie opcja do starszych modeli
bodajże 1,5 roku temu było o tym na forum
tak samo jak do navi- nie mówię o RNSie ale do Nexusa mogłeś sobie wgrać poslkie menuprzyjemność z jazdy zapewnia avant A4 quattro 2,0TFSI
wyprzedaż garażowa części do O2-plastiki,elektronika, ramka RNS, dekory czarny karbon, inne, inne-proszę pytać na PW
Komentarz
-
-
no i w nowym cenniku skody(octavia/yeti) z roku modelowego 2012 zniknęła informacja ze maxi dot nie jest w języku polskim czyli jest po polsku. Moje pytanie czy juz ktoś w serwisie zasięgnął informacje czy można wgrać go do innych starszych autek mam na myśli wersje po lifcie czy ewentualnie poprzez kabel jakoś to można wgrać na jakimś spocie?
Komentarz
-
-
W samochodach z roku produkcji 2011/ rok modelowy 2012 z MAXI-DOT jest język polski.
Jak na razie nie wiadomo czy będzie możliwość dogrania języka PL do samochodów z Maxi-Dot przed zmianą roku modelowego. Wszystko uzależnione jest od ewentualnych oryginalnych soft'ów dostarczanych do dealerów przez SAP i KT.
Komentarz
-
-
Dzisiaj odebrałem swoją O2FL (24 tydzień produkcji) z Maxi-Dot. Niestety - ani w Maxi-Docie, ani w Bolero nie ma nadal języka polskiego.Poprawka !!! W MaxiDocie jest język polski !!! Ale w Bolero - nie ma... :cry:Doświadczenie to coś, co nabywamy chwilę po tym, gdy było nam najbardziej potrzebne.
MOJA FURKA
Jeśli pomogłem - wciśnij "pomógł"
Tanie pobieranie plików: http://filefox.pl/poleca/Eidos71
Komentarz
-
Komentarz